HET DIGITAAL STATEJOURNAAL
* * * UPDATE ZATERDAG 29 JUNI 2002 * * *  
Update
Historie 

HET DIGITAAL STATEJOURNAAL 1.41VAKANTIEBORREL - Vrijdag 28 juni was het geen weer om te borrelen op de Jeu de Boule baan. Daarom was de borrel verplaatst naar nr 38.
Niet iedereen was er; toch was het een geslaagde en gezellige avond.
Alle bewoners van de Eelsmastate een hele prettige vakantie gewenst door:
Ankie en Noor.


NIEUW SITE-ADRES - Het Net stopt met gratis internet. Dat wordt te duur, zeggen ze. Vandaar, dat we een nieuw adres hebben. Makkelijker. Beter. Maar je moet 't wel even weten: http://www.eelsmastate.myweb.nl


Koninginnedag 2002 - de kinderen genoten van de spelletjes en wij genieten nu van de foto's. Er komen nog steeds foto's bij. Jullie mogen de mooiste uitkiezen. Klik snel op de pagina Koninginnedag en kies je favoriet.


Sinterklaas 2001 - Het digitale fotoalbum van het heerlijk avondje. En niet alleen de kinderen vonden het leuk. Kijk op de pagina Sinterklaas om de foto's te bekijken.


Buurtfeest 2001 - Voor een beetje nostalgie kun je nog steeds terecht op de pagina BuurtFeest. Alle foto's zijn nu wel zo'n beetje ontwikkeld. Tijd voor een overzicht. We houden jullie op de hoogte.


Forum - de pagina,waar je kunt discussieŽren over van alles, is nog steeds geen succes. Let op, de pagina is vooral in de vroege avond-uren erg traag. Gewoon later nog eens proberen.


Gastenboek - waar je opmerkingen over de site kwijt kunt, is ook nog niet gebruikt. Ook voor deze pagina geldt: later op de avond werkt 't beter.


Wegwijzer - een handige pagina voor bezoekers, die de weg naar de Eelsmastate niet kunnen vinden. Eigenlijk zou deze pagina ook in I-mode moeten staan.


Clubs - hebben zich nog niet aangemeld.
Maar binnenkort wordt deze pagina ingevuld. Wil je ook een club in- of oprichten, meld het dan aan het StateJournaal


Adressen - Hier staan alle bij het StateJournaal bekende e-mail-adressen van EelsmaStaters. Wil je ook in deze adressenlijst, stuur dan een mailtje met je gegevens naar het StateJournaal


IdeeŽn - zoals: een enquete, een nieuwsbrief, en een EelsmaSite onder eigen naam, met e-mail-adressen voor bewoners (jelmer@eelsmastate.nl) zijn er nog steeds! Zie je wat in de ideeŽn, of heb je betere en leukere, laat het weten via een e-mail naar het  StateJournaal , of beter nog, zet ze op het Forum , zodat iedereen kan reageren.  digitaal  stateJournaal - editie 1.41 - juni 2002 © DL/I