HET DIGITAAL STATEJOURNAAL
* * * UPDATE ZATERDAG 16 NOVEMBER 2002 * * *  
Update
Historie 

HET DIGITAAL STATEJOURNAAL 1.50SINTERKLAAS - Afgelopen zaterdag, op 16 november, is Sinterklaas weer in de stad aangekomen. Waren jullie er ook om hem te ontvangen?
Maar wat nog veel leuker is, hij komt ook weer bij ons in de straat. En hij heeft alle kinderen alweer uitgenodigd.
Kijk snel op de pagina Sinterklaas om er meer over te lezen.


ALWEER NIEUW SITE-ADRES - Het Net stopte met gratis internet. Dus overgestapt op MyWeb. Maar die stopt er helemaal mee. Dus weer een nieuw adres. Alleen, nu hebben we er twee. En ze werken allebei:


Koninginnedag 2002 - de kinderen genoten van de spelletjes en wij genieten nu van de foto's. Er komen nu geen foto's bij. Jullie mogen nog één keer de mooiste uitkiezen. Klik snel op de pagina Koninginnedag en kies je favoriet.


Sinterklaas 2001 - Het digitale fotoalbum van het heerlijk avondje. En niet alleen de kinderen vonden het leuk. Kijk op de pagina Sinterklaas om de foto's te bekijken.


Buurtfeest 2001 - Voor een beetje nostalgie kun je terecht op de pagina BuurtFeest. Onder in het menu BuurtFeest vind je het overzicht. Alle foto's op één pagina.


Forum - de pagina,waar je kunt discussieëren over van alles, is nog steeds geen succes. Let op, de pagina is vooral in de vroege avond-uren erg traag. Gewoon later nog eens proberen.


Gastenboek - waar je opmerkingen over de site kwijt kunt, is ook nog niet gebruikt. Ook voor deze pagina geldt: later op de avond werkt 't beter.


Wegwijzer - een handige pagina voor bezoekers, die de weg naar de Eelsmastate niet kunnen vinden. Eigenlijk zou deze pagina ook in I-mode moeten staan.


Clubs - hebben zich nog niet aangemeld.
Maar binnenkort wordt deze pagina ingevuld. Wil je ook een club in- of oprichten, meld het dan aan het StateJournaal


Adressen - Hier staan alle bij het StateJournaal bekende e-mail-adressen van EelsmaStaters. Wil je ook in deze adressenlijst, stuur dan een mailtje met je gegevens naar het StateJournaal


Ideeën - zoals: een enquete, een nieuwsbrief, en een EelsmaSite onder eigen naam, met e-mail-adressen voor bewoners (jelmer@eelsmastate.nl) zijn er nog steeds! Zie je wat in de ideeën, of heb je betere en leukere, laat het weten via een e-mail naar het  StateJournaal , of beter nog, zet ze op het Forum , zodat iedereen kan reageren.  digitaal  stateJournaal - editie 1.50 - november 2002 © DL/I