HET DIGITAAL STATEJOURNAAL
* * * UPDATE ZATERDAG 15 FEDRUARI 2003 * * *  
Update
Historie 

HET DIGITAAL STATEJOURNAAL 1.60Sinterklaas 2002 - is al lang weer vergeten. Maar het Digitaal StateJournaal, zeg maar "ons aller fotoalbum" was er weer bij. Kijk op de pagina Sinterklaas , pik je kleintjes eruit, print ze op posterformaat en hang ze boven je bed! Of geniet gewoon van de mooie foto's.


ALWEER NIEUW SITE-ADRES - Het Net stopte met gratis internet. Dus overgestapt op MyWeb. Maar die stopt er helemaal mee. Dus weer een nieuw adres. Alleen, nu hebben we er twee. En ze werken allebei:


Koninginnedag 2002 - de kinderen genoten van de spelletjes en wij genieten nu van de foto's. De reacties op de verkiezing van de MOOISTE FOTO foto zijn allemaal binnen. Klik snel op de pagina Koninginnedag en zie welke het is.


Sinterklaas 2001 - Het digitale fotoalbum van het heerlijk avondje. En niet alleen de kinderen vonden het leuk. Kijk op de pagina Sinterklaas om de foto's te bekijken.


Buurtfeest 2001 - Voor een beetje nostalgie kun je terecht op de pagina BuurtFeest. Onder in het menu BuurtFeest vind je het overzicht. Alle foto's op ťťn pagina.


Forum - de pagina,waar je kunt discussieŽren over van alles, is nog steeds geen succes. En dat is ook geen wonder, want hij werkt niet meer. We gaan er weer mee bezig!


Gastenboek - waar je opmerkingen over de site kwijt kunt, is ook nog niet gebruikt. Ook voor deze pagina geldt: werkt niet meer.


Wegwijzer - een handige pagina voor bezoekers, die de weg naar de Eelsmastate niet kunnen vinden. Eigenlijk zou deze pagina ook in I-mode moeten staan.


Clubs - hebben zich nog niet aangemeld.
Maar binnenkort wordt deze pagina ingevuld. Wil je ook een club in- of oprichten, meld het dan aan het StateJournaal


Adressen - Hier staan alle bij het StateJournaal bekende e-mail-adressen van EelsmaStaters. Wil je ook in deze adressenlijst, stuur dan een mailtje met je gegevens naar het StateJournaal


IdeeŽn - zoals: een enquete, een nieuwsbrief, en een EelsmaSite onder eigen naam, met e-mail-adressen voor bewoners (jelmer@eelsmastate.nl) zijn er nog steeds! Zie je wat in de ideeŽn, of heb je betere en leukere, laat het weten via een e-mail naar het  StateJournaal , of beter nog, zet ze op het Forum , zodat iedereen kan reageren.  Digitaal  StateJournaal - editie 1.60 - februari 2003 © DL/I