HET DIGITAAL STATEJOURNAAL
> update zondag 16 november 2003
  

HET DIGITAAL STATEJOURNAAL 1.82

update
Historie


SINTERKLAAS - Afgelopen zaterdag, op 15 november, is Sinterklaas weer in de stad aangekomen. Waren jullie er ook om hem te ontvangen?
Maar wat nog veel leuker is, hij komt ook weer bij ons in de straat. En hij heeft alle kinderen alweer uitgenodigd.
Kijk snel op de pagina Sinterklaas om er meer over te lezen.


Puzzel-wandeltocht op 31 oktober. Dit was de eerste aktiviteit van de verenigde Eelsmastate, in 1993.
Na 10 jaar tijd voor een overzicht !
Kijk op de pagina eelsmaHistorie en je beleeft het weer.Buurtfeest 2003 - Het feest is weer geweest! De eerste foto's zijn alweer geplaatst. Maar er zijn nog veel meer gemaakt. Dus waar blijven je foto's! Het e-mail-adres is : statejournaal@eelsmastate.nl
En, zoals beloofd, foto's van Kees, op een eigen pagina!


ONS EIGEN SITE-ADRES - Na vele omzwervingen zijn we er eindelijk. Na het digitaal stateJournaal is er nu de digitale eelsmaState. Geen gemodder meer met /./ en ~. Gewoon www.eelsmastate.nl  En...wat nog mooier is: jullie kunnen allemaal bewoner worden! klik hier voor meer.


eelsmaActief - is een nieuwe pagina. Met door de bewoners georganiseerde activiteiten. Het begint met skeeleren, maar er kan / komt natuurlijk nog meer bij. Kijk op de pagina eelsmaActief voor het begin.


Koninginnedag 2003 - de kinderen hebben zich weer vermaakt. Maar de groten ook. Het laatste onderdeel, de survival, was een succes. Voor herhaling vatbaar. Klik op de pagina eelsmaOranje'03 voor de uitslagen.


Sinterklaas 2002 - is al lang weer vergeten. Maar het Digitaal StateJournaal, zeg maar "ons aller fotoalbum" was er weer bij. Kijk op de pagina eelsmaSint'02 , pik je kleintjes eruit, print ze op posterformaat en hang ze boven je bed! Of geniet gewoon van de mooie foto's.


Koninginnedag 2002 - de kinderen genoten van de spelletjes en wij genieten nu van de foto's. De reacties op de verkiezing van de MOOISTE FOTO zijn allemaal binnen. Klik snel op de pagina eelsmaOranje'02 en zie welke het is.


Sinterklaas 2001 - Het digitale fotoalbum van het heerlijk avondje. En niet alleen de kinderen vonden het leuk. Kijk op de pagina eelsmaSint'01 om de foto's te bekijken.


Buurtfeest 2001 - Voor een beetje nostalgie kun je terecht op de pagina eelsmaFeest'01. Onder in het menu vind je het overzicht. Alle foto's op één pagina.


eelsmaForum - de pagina,waar je kunt discussieëren over van alles, is nog steeds geen succes. Dat kwam misschien ook, omdat hij niet werkte. Maar we hebben weer een nieuwe! Probeer hem nu! Klik op het plaatje.


eelsmaGasten - waar je opmerkingen over de site kwijt kunt, is ook weer in gebruik. Na een lange afwezigheid werkt de gratis pagina weer als voorheen. En...
alle, werkelijk alle berichten staan er nog op!!!


WEGwijzer - een handige pagina voor bezoekers, die de weg naar de Eelsmastate niet kunnen vinden. Helaas is deze pagina opgedoekt. WEG wijzer!


Clubs - hebben zich nog steeds niet aangemeld.
Misschien wordt deze pagina ooit ingevuld. Wil jij een club in- of oprichten, meld je aan nu het nog kan bij het stateJournaal


eelsmaAdressen - Hier staan alle bij het StateJournaal bekende e-mail-adressen van EelsmaStaters. Wil je ook in deze adressenlijst, stuur dan een mailtje met je gegevens naar het StateJournaal  digitaal  stateJournaal - editie 1.82 - november 2003 © DL/I