HET DIGITAAL STATEJOURNAAL
> update vrijdag 09 juli 2004
  

HET DIGITAAL STATEJOURNAAL 1.95

update
Historie


Vakantieborrel - Als je allemaal je eigen borrel meeneemt, en eventueel een hapje, dan wordt het vast gezellig. Sfeerverlichting, vuurkorfen en een PARTY-tent verhogen de feestvreugde. Vrijdag 02 juli 2004 hebben we gezien, dat je naast bovenstaande middelen alleen nog maar een paar buren nodig hebt om er een feest van te maken!


Koninginnedag 2004 - en weer was het leuk. De survival was succesvol in de herhaling. En NIEUW was het voetbaltoernooi. Foto's zijn er ook bij site familie Houtstra. Klik op de pagina eelsmaOranje'04 voor uitslagen of bekijk de foto's.


eelsmaForum - de pagina,waar je kunt discussieëren over van alles, is geheel vernieuwd. Vanaf nu in eigen beheer, dus werkt het gegarandeerd. En het is heel eenvoudig. Probeer hem dus nu! Klik op het plaatje.SinterKlaas 2003 - Hij vond het weer prachtig. En Piet ook. Dat kun je zien op de pagina eelsmaSint'03.
Door de digitale camera's is het aantal foto's wel toegenomen, het aantal inzenders echter niet.


Puzzel-wandeltocht op 31 oktober. Dit was de eerste aktiviteit van de verenigde Eelsmastate, in 1993.
Na 10 jaar tijd voor een overzicht !
Kijk op de pagina eelsmaHistorie en je beleeft het weer.Buurtfeest 2003 - Het feest is weer geweest! De eerste foto's zijn alweer geplaatst. Maar er zijn nog veel meer gemaakt. Dus waar blijven je foto's! Het e-mail-adres is : statejournaal@eelsmastate.nl
En, zoals beloofd, foto's van Kees, op een eigen pagina!


ONS EIGEN SITE-ADRES - Na vele omzwervingen zijn we er eindelijk. Na het digitaal stateJournaal is er nu de digitale eelsmaState. Geen gemodder meer met /./ en ~. Gewoon www.eelsmastate.nl  En...wat nog mooier is: jullie kunnen allemaal bewoner worden! klik hier voor meer.


eelsmaActief - is een nieuwe pagina. Met door de bewoners georganiseerde activiteiten. Het begint met skeeleren, maar er kan / komt natuurlijk nog meer bij. Kijk op de pagina eelsmaActief voor het begin.


Koninginnedag 2003 - de kinderen hebben zich weer vermaakt. Maar de groten ook. Het laatste onderdeel, de survival, was een succes. Voor herhaling vatbaar. Klik op de pagina eelsmaOranje'03 voor de uitslagen.


Sinterklaas 2002 - is al lang weer vergeten. Maar het Digitaal StateJournaal, zeg maar "ons aller fotoalbum" was er weer bij. Kijk op de pagina eelsmaSint'02 , pik je kleintjes eruit, print ze op posterformaat en hang ze boven je bed! Of geniet gewoon van de mooie foto's.


Koninginnedag 2002 - de kinderen genoten van de spelletjes en wij genieten nu van de foto's. De reacties op de verkiezing van de MOOISTE FOTO zijn allemaal binnen. Klik snel op de pagina eelsmaOranje'02 en zie welke het is.


Sinterklaas 2001 - Het digitale fotoalbum van het heerlijk avondje. En niet alleen de kinderen vonden het leuk. Kijk op de pagina eelsmaSint'01 om de foto's te bekijken.


Buurtfeest 2001 - Voor een beetje nostalgie kun je terecht op de pagina eelsmaFeest'01. Onder in het menu vind je het overzicht. Alle foto's op één pagina.


eelsmaGasten - waar je opmerkingen over de site kwijt kunt, is alweer veranderd. Nu geen leuke plaatjes meer, maar wel geheel in eigen beheer. En dan kun je er dus ook TE KOOP -spulletjes op kwijt!


Clubs - hebben zich nog steeds niet aangemeld.
Misschien wordt deze pagina ooit ingevuld. Wil jij een club in- of oprichten, meld je aan nu het nog kan bij het stateJournaal


eelsmaAdressen - Hier staan alle bij het StateJournaal bekende e-mail-adressen van EelsmaStaters. Wil je ook in deze adressenlijst, stuur dan een mailtje met je gegevens naar het StateJournaal  digitaal  stateJournaal - editie 1.94 - juni 2004 © DL/I