HET DIGITAAL STATEJOURNAAL
> update zaterdag 20 mei 2006
  

HET DIGITAAL STATEJOURNAAL 2.20

update
Historie


Avond-4-daagse 2006 - 15 t/m 18 mei. Een aantal jonge bewoners van de eelsmaState heeft ook dit jaar met een 'eigen' groep de 10 km gewandeld. Tijdens de laatste avond kon iedereen zien waar ze vandaan kwamen.
Zie voor meer foto's bij eelsmaActief.


Koninginnedag 2006 - Een beetje vroeg dit jaar, met behalve fraai weer, leuke spelletjes en de survival.
Het was allemaal weer geslaagd. De foto's zorgen weer voor een mooie impressie, mits gemaild.
Klik hier voor uitslagen en foto's. Voor foto's van vooral de survival kun je kijken op het fotoalbum van Piet Houtstra.


Avond-4-daagse 2005 - 6 t/m 9 juni. Een aantal jonge bewoners van de eelsmaState heeft dit jaar met een 'eigen' groep de 10 km gewandeld. De laatste avond, de optocht, was natuurlijk het leukst. Zie eelsmaActief.


Koninginnedag 2005 - Ons 10e feest, met spelletjes, bikkelrace, survival en voetbaltoernooi. Het was allemaal weer geslaagd. De foto's zorgen weer voor een mooie impressie. Klik op de pagina eelsmaOranje'05 voor uitslagen of bekijk de foto's.  Voor nog meer foto's kun je kijken op de site familie Houtstra, onder Eelsma-foto's.


Vakantieborrel - Als je allemaal je eigen borrel meeneemt, en eventueel een hapje, dan wordt het gezellig. Vrijdag 02 juli 2004 hebben we gezien, dat je naast boven- staande middelen alleen nog maar een paar buren nodig hebt om er een feest van te maken!


Koninginnedag 2004 - en weer was het leuk. De survival was succesvol in de herhaling. En NIEUW was het voetbaltoernooi. Foto's zijn er ook bij site familie Houtstra. Klik op de pagina eelsmaOranje'04 voor uitslagen of bekijk de foto's.


eelsmaForum - de pagina,waar je kunt discussieŽren over van alles, is geheel vernieuwd. Vanaf nu in eigen beheer, dus werkt het gegarandeerd. En het is heel eenvoudig. Probeer hem dus nu! Klik op het plaatje.SinterKlaas 2003 - Hij vond het weer prachtig. En Piet ook. Dat kun je zien op de pagina eelsmaSint'03.
Door de digitale camera's is het aantal foto's wel toegenomen, het aantal inzenders echter niet.


Puzzel-wandeltocht op 31 oktober. Dit was de eerste aktiviteit van de verenigde Eelsmastate, in 1993.
Na 10 jaar tijd voor een overzicht !
Kijk op de pagina eelsmaHistorie en je beleeft het weer.Buurtfeest 2003 - Het feest is weer geweest! De eerste foto's zijn alweer geplaatst. Maar er zijn nog veel meer gemaakt. Dus waar blijven je foto's! Het e-mail-adres is : statejournaal@eelsmastate.nl
En, zoals beloofd, foto's van Kees, op een eigen pagina!


ONS EIGEN SITE-ADRES - Na vele omzwervingen zijn we er eindelijk. Na het digitaal stateJournaal is er nu de digitale eelsmaState. Geen gemodder meer met /./ en ~. Gewoon www.eelsmastate.nl  En...wat nog mooier is: jullie kunnen allemaal bewoner worden! klik hier voor meer.


eelsmaGasten - waar je opmerkingen over de site kwijt kunt, is alweer veranderd. Nu geen leuke plaatjes meer, maar wel geheel in eigen beheer. En dan kun je er dus ook TE KOOP -spulletjes op kwijt!


eelsmaAdressen - Hier staan alle bij het StateJournaal bekende e-mail-adressen van EelsmaStaters. Wil je ook in deze adressenlijst, stuur dan een mailtje met je gegevens naar het StateJournaal  digitaal  stateJournaal - editie 2.20 - mei 2006 © DL/I