HET DIGITAAL STATEJOURNAAL
> update zondag 18 mei 2008
  

HET DIGITAAL STATEJOURNAAL 2.60

update
Historie


Buurtfeest 2008 - Na 15 jaar tijd voor een jubileum. De datum is alvast geprikt op:
16 augustus 2008
We beginnen met het samenstellen van een feestcomité. Vul daarom nu snel het formulier in en gooi het vóór 24 mei op nummer 22 in de bus.
Klik hier voor het State-Journaal of voor het online buurtfeest-invul-formulier


Koninginnedag 2008 - 30 April is geweest, dus ook het Eelsma-Oranje feest!  De uitslagen van de survival staan inmiddels op de pagina eelsmaOranje '08, de foto's komen er aan.  Je kunt alvast kijken op:
Picasa-fotoalbum EelsmaOranje '08 voor de onbewerkte foto's (216)


Koninginnedag 2007 - Voor het eerst op het veld. Geen slechte keus, gezien de grote opkomst en de royale deelname aan de survival. De uitslagen staan op de pagina eelsmaOranje '07, de foto's ook. De foto's van Piet Houtstra staan online op Piet Houtstra's fotoalbum.


Buurtfeest 2006 - Het heeft wel erg lang geduurd, maar ze staan er op: de eerste foto's van het laatste buurtfeest. Het zijn veel portret-foto's geworden.
Kijk eerst op eelsmaFeest '06 en mail dan de nog ontbrekende foto's naar het stateJournaal


Avond-4-daagse 2006 - 15 t/m 18 mei. Een aantal jonge bewoners van de eelsmaState heeft ook dit jaar met een 'eigen' groep de 10 km gewandeld. Tijdens de laatste avond kon iedereen zien waar ze vandaan kwamen.
Zie voor meer foto's bij eelsmaActief.


Koninginnedag 2006 - Een beetje vroeg dit jaar, met behalve fraai weer, leuke spelletjes en de survival.
Het was allemaal weer geslaagd. Klik hier voor uitslagen en foto's. Voor foto's van vooral de survival kun je kijken op het fotoalbum van Piet Houtstra.


Avond-4-daagse 2005 - 6 t/m 9 juni. Een aantal jonge bewoners van de eelsmaState heeft dit jaar met een 'eigen' groep de 10 km gewandeld. De laatste avond, de optocht, was natuurlijk het leukst. Zie eelsmaActief.


Koninginnedag 2005 - Ons 10e feest, met spelletjes, bikkelrace, survival en voetbaltoernooi. Het was allemaal weer geslaagd. De foto's zorgen weer voor een mooie impressie. Klik op de pagina eelsmaOranje'05 voor uitslagen of bekijk de foto's.  Voor nog meer foto's kun je kijken op de site familie Houtstra, onder Eelsma-foto's.


Vakantieborrel - Als je allemaal je eigen borrel meeneemt, en eventueel een hapje, dan wordt het gezellig. Vrijdag 02 juli 2004 hebben we gezien, dat je naast boven- staande middelen alleen nog maar een paar buren nodig hebt om er een feest van te maken!


eelsmaForum - de pagina,waar je kunt discussieŽren over van alles, is geheel vernieuwd. Vanaf nu in eigen beheer, dus werkt het gegarandeerd. En het is heel eenvoudig. Probeer hem dus nu! Klik op het plaatje.


eelsmaGasten - waar je opmerkingen over de site kwijt kunt, is alweer veranderd. Nu geen leuke plaatjes meer, maar wel geheel in eigen beheer. En dan kun je er dus ook TE KOOP -spulletjes op kwijt!


eelsmaAdressen - Hier staan alle bij het StateJournaal bekende e-mail-adressen van EelsmaStaters. Wil je ook in deze adressenlijst, stuur dan een mailtje met je gegevens naar het StateJournaal  digitaal  stateJournaal - editie 2.60 - mei 2008 © DL/I