HET DIGITAAL STATEJOURNAAL
> update zondag 29 maart 2009
  

HET DIGITAAL STATEJOURNAAL 2.80

update
Historie


OntwerpWedstrijd 2008 - Tijdens het buurtfeest zijn een aantal ontwerpen gemaakt voor een vlag, bord of wapen.
Deze ontwerpen zijn verzameld in een nieuw eelsmaAlbum. Maak vˇˇr 30 april je keuze kenbaar door een mailtje te sturen naar:  ontwerp@eelsmastate.nl

Per huisnummer mag 2x gestemd worden.


Buurtfeest 2008 - Na 15 jaar was het tijd voor een jubileum. We kunnen terugkijken op een geslaagd feest. En dat gaat dan het best met een aantal mooie foto's.
Klik hiernaast voor het eelsmaFeest '08 en geniet nog eens na van deze mooie dag.


Afscheid Anneke & Anton 2008 - Op 14 juni namen Anneke & Anton na 15 jaar afscheid van hun buren.
"Het afscheid is alweer even achter ons, maar we zijn het nog lang niet vergeten."  Zie de foto's op het Picasa-fotoalbum Afscheid Anneke & Anton


Koninginnedag 2008 - 30 April is geweest, dus ook het Eelsma-Oranje feest!  De uitslagen van de survival staan op de pagina eelsmaOranje '08, voor de foto's klik je in het menu op eelsmaOranje '08. Alle onbewerkte foto's (216) staan op het Picasa-fotoalbum EelsmaOranje '08


Koninginnedag 2007 - Voor het eerst op het veld. Geen slechte keus, gezien de grote opkomst en de royale deelname aan de survival. De uitslagen staan op de pagina eelsmaOranje '07, de foto's ook. De foto's van Piet Houtstra staan online op Piet Houtstra's fotoalbum.


Buurtfeest 2006 - Het heeft wel erg lang geduurd, maar ze staan er op: de eerste foto's van het laatste buurtfeest. Het zijn veel portret-foto's geworden.
Kijk eerst op eelsmaFeest '06 en mail dan de nog ontbrekende foto's naar het stateJournaal


Avond-4-daagse 2006 - 15 t/m 18 mei. Een aantal jonge bewoners van de eelsmaState heeft ook dit jaar met een 'eigen' groep de 10 km gewandeld. Tijdens de laatste avond kon iedereen zien waar ze vandaan kwamen.
Zie voor meer foto's bij eelsmaActief.


eelsmaForum - de pagina,waar je kunt discussieŰren over van alles, is geheel vernieuwd. Vanaf nu in eigen beheer, dus werkt het gegarandeerd. En het is heel eenvoudig. Probeer hem dus nu! Klik op het plaatje.


eelsmaGasten - waar je opmerkingen over de site kwijt kunt, is alweer veranderd. Nu geen leuke plaatjes meer, maar wel geheel in eigen beheer. En dan kun je er dus ook TE KOOP -spulletjes op kwijt!


eelsmaAdressen - Hier staan alle bij het StateJournaal bekende e-mail-adressen van EelsmaStaters. Wil je ook in deze adressenlijst, stuur dan een mailtje met je gegevens naar het StateJournaal  digitaal  stateJournaal - editie 2.80 - maart 2009 © DL/I